محصولات مرتبط
آیا دیشب خوب خوابیدید؟
پاسخ این سوال میتواند بسته به سن، مکان و جنسیت شما تغییر کند. یک نظرسنجی از ۵۰۰۰ نفر در سراسر جهان نشان داده که زنان، به خصوص زنان زیر ۲۵ سال، بیشترین میزان خواب را دارند.
«دنیل فورجر» و تیمش از دانشگاه میشیگان توانستند با استفاده از اپلیکیشنی به نام Entrain به این مجموعهی عظیم از دادهها دسترسی داشته باشند.
مردم از این اپلیکیشن برای پیگیری خوابشان استفاده میکنند. فورجر با موافقت کاربران این برنامه به دادههای آنها دربارهی زمان بیداری، زمان خواب، منطقهی زمانی و طول روز دسترسی پیدا کردند.
آنها این اطلاعات را تجزیه و تحلیل کرده و پی بردند که مردان میانسال کمتر از همه میخوابند، در حالی که زنان زیر ۲۵ سال بیشترین میزان خواب را دارند.
روی هم رفته، زنان بهطور میانگین ۳۰ دقیقه بیشتر از مردان میخوابند چون کمی زودتر به خواب میروند و دیرتر از خواب بیدار میشوند.
زمان بیدار شدن یک فرد ارتباط زیادی به مدت زمان خواب او دارد. این نشان میدهد کسانی که شاغل هستند و باید صبح زود سر کار حاضر شوند، خوابشان از کسانی که کارشان دیرتر شروع میشود، کمتر است.
همچنین بین کشورهای مختلف هم تفاوتهایی وجود داشت. مثلا، مردم سنگاپور به طور میانگین ۷.۵ ساعت میخوابند، در حالی که این رقم برای استرالیاییها ۸.۱ ساعت است.
ظاهرا علت اصلی این موضوع دیر خوابیدن بود. مردم سنگاپور معمولا تا ساعت ۱۱:۴۵ شب بیدار میمانند، در حالی که در استرالیا مردم عموما ساعت ۱۰:۴۵ شب به خواب میروند.
این تیم پی برد که به طور کلی، زمان بیداری ارتباط مستقیمی به طول روز دارد. شاید علت این موضوع این باشد که زمان خواب تحت تاثیر عوامل اجتماعی تغییر میکند.
دادههای این برنامه همچنین آشکار کرد که هر چه مردم سنشان بالاتر میرود زودتر میخوابند و بیدار میشوند.
فورجر میگوید: «هر چه سن فرد بالاتر میرود، خوابیدن در ساعتهای خاصی برای او سختتر میشود. بنابراین افراد ساعت خوابشان را بر مبنای همین ساعات تنظیم میکنند.»
فورجر توصیه میکند که اگر شما میخواهید زود بخوابید اما نمیتوانید خوب بخوابید، بهتر است در طول روز ساعات بیشتری را بیرون از خانه بگذرانید.
تیم فورجر پی برد کسانی که در معرض نور بیرون از خانه قرار دارند، بیشتر از کسانی میخوابند که عمدتا در معرض نور داخل خانه قرار دارند.
البته شاید علت این موضوع این باشد که فعالیتهای خارج از خانه خستهکنندهتر هستند.
یک رفتارشناس از دانشگاه استنفورد به نام «جیمز زایتزر» میگوید بیشتر اطلاعاتی که ما دربارهی خواب داریم، از مطالعات آزمایشگاهی به دست آمده است.
او میگوید: «این تحقیق زاویهی دید متفاوتی از خواب در دنیای واقعی ارایه میدهد.»
با نظرات خود ما را در گردآوری هرچه بهتر این مطالب یاری فرمایید.
برگرفته از : New Scientist