محصولات مرتبط
اگر می خواهید به سرعت خوابتان ببرد کافی است قبل از خواب شیر گرم بنوشید، کمی مطالعه کنید همچنین تلفن همراه، تبلت و لپتاپ تان را خاموش کنید و از اتاق خارج کنید.
بررسی 10 روش علمی و ساده برای خوابیدن در کمتر از 30 ثانیه
می توان با قاطعیت تمام گفت یکی از خواسته های تمامی افراد تجربه خوابی راحت و آرامش بخش است، اما اکثر ما، غلت زدن در رختخواب و ساعت ها از این پهلو به آن پهلو شدن را تجربه می کنیم تا سرانجام به خواب برویم.
در این بخش از راهکارهای آموزشی آکسون چند روش ساده برای خواب سریع را بررسی خواهیم کرد تا شما بهترین را برای خود انتخاب کنید.
- خوابی سریع و بدون اتلاف وقت با بهترین روش
- 10 ترفند برتر خوابی سریع و راحت
1. خواب سریع با خواندن کتاب قبل از خواب:
یکی از بهترین و مشهورترین هک ها با همان ترفندهای خوابیدن این است که چراغ ها را خاموش کنید و از یک تخت خواب خوب استفاده کنید. لازم نیست که خواندن را با کیفیت بالا انجام دهید، خواندن خواب را تسریع میکند، ذهن را تحریک و فعالیت آن را آرام می کند بنابراین، دفعه بعد که در حال تلاش برای خواب هستید، سعی کنید یکی از این کتاب ها را در کنار تخت خود قرار دهید این ممکن است چیزی باشد که به شما کمک کند.
روش های بینظیر و فوق العاده برای داشتن خوابی سریع
2. برای خواب سریع یک زمان خواب مشخص را تنظیم کنید:
هر شب در یک زمان مشخص به رختخواب بروید هم از نظر روانی هم فیزیکی کمک کننده است. تنظیم زمان خواب باعث می شود که ذهن آن را به رسمیت بشناسد. یک خواب منظم نیز به مغز شما کمک می کند تا سطوح سروتونین و ملاتونین تنظیم شود و به حفظ تعادل ریتم روزانه کمک میکند. به طور خلاصه، همه چیز به خوبی پیش می رود و شما سریعا به خواب می روید.
تعیین یک زمان مناسب برای داشتن خواب سریع
راه کارهای یک خواب سریع و راحت
3. خوردن یک رژیم غذایی سالم برای خواب سریع:
می دانیم که همه رژیم غذایی سالم را تحسین می کنند ، تنظیم رژیم غذایی برای کمک به خواب بهتر، ممکن است ارزشش را داشته باشد. تحقیقات نشان داده است که افزایش مصرف میوه ها، سبزیجات و پالس ها می تواند به بهبود خواب شما کمک کند، زیرا سطح منیزیم، پتاسیم و سایر مواد معدنی ضروری را افزایش می دهد حتی با استفاده از بوقلمون – غنی از تریپتوفان که باعث ایجاد خواب آلودگی می شود – و به خواب راحت کمک می کند.
خوابی سریع و آرام با تغذیه مناسب و سالم
4. خرید پرده ی ضخیم برای پنجره اتاق خواب:
نورهایی که از اطراف به اتاق خواب ما می تابد مانع خواب می شوند،با استفاده از این پرده ها میتوان مانع ورود نور شد تاخواب راحت تری را تجربه کنیم.
تاثیر دمای اتاق برای سریع به خواب رفتن
چطور می شود یک خواب سریع و آرام داشت؟
5. تمرین یوگا قبل از خواب برای خواب سریع:
تحقیقات نشان داده است که انجام یوگا قبل از خواب می تواند به شما کمک کند تا بدن خود را آرام کنید، انجام یوگا احساس آرامش را تقویت می کند و باعث می شود تا درد و رنج از بدن برطرف شود.
6. خواب سریع با مدیتیشن:
با این درمان شناخته شده می توان راحتتر خوابید، مدیتیشن به شما این امکان را می دهد تا ذهن خود را آرام کنید و بر تنفس آهسته و ریتمیک تمرکز کنید که به خوابیدن کمک می کند.
خوابی سریع با انجام مدیتیشن قبل خواب
ترفندهایی بینظیر برای سریع خوابیدن
7. خواب سریع با نوشیدن شیر گرم:
این یک باور قدیمی است که نوشیدن شیر گرم یا نوشیدنی های مشابه می تواند به روند خواب راحت کمک کند زیرا تریپتوفان تولید می کند با این حال، روانشناسان معتقدند که نوشیدن شیر گرم ممکن است اثر روانی ناخودآگاه داشته باشد و این امر به تجربه دوران شیردهی مربوط می شود. بنابراین، اگر میخواهید خواب راحتی داشته باشید قبل از خواب یک لیوان شیر گرم بنوشید.
8. دوری از کافئین برای خواب سریع:
یکی از بهترین روش های خوابیدن این است که از شایع ترین مواد شیمیایی اجتناب کنید مانند کافئین. اگر می خواهید مطمئن شوید که شما در اسرع وقت به خواب میروید، کافئین را از رژیم غذایی خود حذف کنید ، مطالعات نشان می دهد که قطع مصرف کافئین کمک می کند تا کیفیت خواب و زمان لازم برای خواب افزایش یابد.
حذف کافئین برای سریع به خواب رفتن
تکنیک هایی برای اینکه سریع به خواب برویم
9. خاموش کردن وسایل الکترونیکی برای سریع خوابیدن:
یکی دیگر از بزرگترین و بهترین روش های خواب برای فرد مدرن امروز این است که این دستگاه های مزاحم را از اتاق خواب خود حذف کند . مطالعات متعدد نشان داده است که نور آبی از دستگاه های الکترونیکی باعث اختلال در خواب می شود.در عوض، یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب، لپ تاپ، تلفن یا رایانه خود را خاموش کنید.
خواب سریع با حذف تکنولوژی از اتاق خواب
10. اتاق خود را خنک نگه دارید تا سریع به خواب بروید:
آخرین نکته ای که ما می توانیم ارائه دهیم تا به شما کمک کند سریع تر به خواب بروید، این است که مطمئن شوید که اتاق خنک باشد – اما نه خیلی سرد. تحقیقات علمی نشان داده است که وقتی دمای بدن کاهش می یابد، فرد احساس خواب آلودگی می کند. بنابراین حفظ درجه حرارت خنک، اما نه خیلی سرد در اتاق ضروری است.